12 MAI 2016

Ja pots consultar el teu número de dorsal per la Cursa per Collserola i la Half Collserola. També pots consultar el llistat d’inscrits de les Curses Infantils. L’entrega de dorsals i obsequis es farà dissabte de 14 de maig de 17h a 19:30h i diumenge 15 de maig a partir de les 7:30h.

L’SPECIAL COLLSEROLA (cursa per a discapacitats intel·lectuals)  NO ES DISPUTARÀ PER FALTA D’INSCRITS. PER A QUALSEVOL ACLARIMENT I/O INFORMACIÓ CONTACTEU PER EMAIL A INFO@ATLETISMECERDANYOLA.COM

Per retirar el dorsal cal ensenyar el DNI i comprovant d’inscripció. Si es vol retirar el d’un amic, també s’haurà d’ensenyar la còpia del DNI. Pels més petits, caldrà que el pare / mare / tutor legal s’acrediti també amb el DNI per retirar el dorsal.

12 MAI 2016

Si vols canviar-te de roba o fer-te una dutxa abans o després de la Cursa, l’organització posa al vostre servei els vestidors de la pista de futbol sala de la ZEM Fontetes i de la piscina del Turonet, tots dos ubicats a la zona de la meta de la Cursa.

12 MAI 2016

L’horari del guarda-roba és de 8:00h a 11:30h i si els vols utilitzar, recorda que has de retallar l’etiqueta puntejada que hi ha al marge del dorsal. Els voluntaris del guarda-roba la graparan junt amb la teva bossa.

12 MAI 2016

Coincidint amb l’entrada a meta de l’últim participant, començarem la cerimònia d’entrega de premis. Les classificacions s’aniran actualitzant i penjant al mur del costat de l’escenari.

12 MAI 2016

Aquí teniu l’horari de totes les curses previstes per diumenge.  Si voleu consultar els circuits i/o les categories ho podeu fer en aquesta mateixa web, en l’opció ELS CIRCUITS del menú principal.

La 25a Cursa per Collserola sortirà del Passeig d’Horta en direcció cap al Parc de Collserola. La meta està ubicada com sempre al carrer Pizarro, just a l’entrada de la Piscina del Turonet. Sortida i meta són molt a prop, només hi ha 200 metres. En canvi, la Cursa Special Collserola i les curses infantils començaran i acabaran al carrer Pizarro.

12 MAI 2016

Un cop finalitzada la Cursa i recuperats de l’esforç, us convidem a fer el primer bany de la temporada a la piscina del Turonet.

©  2017  Cerdanyola  Club  d'Hoquei  ·  info@atletismecerdanyola.com ·  Tots  els  drets  reservats