Participem a la prèvia amb 5 atletes del Club!

21 MAI 2017    ATLETISME EN PISTA

El passat dissabte 20 de maig es va disputar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Pista en Aire Lliure per a les categories Benjamí, Aleví i Infantil i els colors de la nostra escola van estar representats per 5 atletes que havien aconseguit prèviament la marca mínima per participar en aquestes semifinals disputades a les pistes d’atletisme de Castellar del Vallès.

Escola CH

En categoria benjamí femení, l’Andrea Masià va fer una cursa impressionant, rebaixant en 7 segons la seva millor marca als 1000 metres llisos (3’47”), passant així a la final.

En aleví femení, la Paula Pérez també es va classificar per disputar la final, igualant el seu millor registre de la temporada (1’54”) als 600 metres llisos.

I en categoria infantil, a la prova dels 1000 metres llisos, també es van classificar per la gran final, la Gàdor Lafitte (3’19”) i en Pol Fernández (3’02”), que van rebaixar novament les seves millors marques personals.

Finalment, als 1000 metres obstacles, l’Adri Burgos va gaudir del premi de participar en la prèvia i tot i fer una excel·lent cursa i rebaixar la seva marca en 7 segons, va quedar-se a les portes de la final,

La final es disputarà el dissabte 10 de juny a Castellar del Vallès, no us ho perdeu!

Enhorabona a tots!