atCerdanyolaEscola, el grup per estar informat en tot moment de qualsevol novetat o notícia d'última hora

3 SEP 2017    TEMPORADA 2017-18

Com actuem i contactem amb els pares i mares de l’Escola durant la temporada quan hem d’enviar alguna circular, informació o anul·lació d’alguna competició i/o entrenament?

Durant els pròxims dies rebreu un correu de Gmail informant-vos que l’adreça de correu electrònic atcerdanyola@gmail.com us ha afegit al Google Group atCerdanyolaEscola; no es cap spam, tot és correcte!

Escola AT Cerdanyola

Aquest grup de Google és el que utilitzem per informar als pares i mares de qualsevol notificació, activitat, entrenament, competició, etc. que pugui afectar als vostres fills.

El funcionament és molt senzill: nosaltres afegim les adreces de correu electrònic que vau indicar en el moment de fer l’alta del vostre fill o filla. Si en voleu afegir alguna més tampoc hi ha problema, només cal que ens aviseu per email a info@atcerdanyola.com

I aquesta és la manera com rebreu directament al vostre email qualsevol novetat de l’Escola. També hi ha grups de whatsapp gestionats pels pares i que funcionen molt bé, però heu de tenir clar que el canal oficial per on l’Escola tota la informació de l’Escola serà pel grup google atCerdanyolaEscola.

El sistema que feiem servir en temporades anteriors (Grup Yahoo) deixarà de funcionar a partir de l’1 d’octubre.

Si teniu cap altre dubte o consulta només cal que ens envieu un email a info@atcerdanyola.com