Dillus 2 d'octubre: Reunió Anual Informativa de l'Escola

4 SEP 2017    TEMPORADA 2017-18

Un cop el gruix dels atletes ja està gaudint dels entrenaments i l’Escola funciona a ple rendiment, és moment de posar hora i lloc a la Reunió Anual Informativa que cada any fem per explicar-vos què i com farem aquesta temporada i resoldre tots els vostres dubtes i/o consultes.

Escola AT Cerdanyola

Aquesta reunió es farà el dilluns 2 d’octubre a les 19:45h a la sala d’actes MAC de Cerdanyola, ubicada en la planta 1 del mateix museu (Carrer de Sant Martí, 88 de Cerdanyola). No patiu pels que teniu nens i nenes entrenant el dilluns i els acompanyeu fins al camp d’entrenament, dóna temps d’arribar caminant doncs el museu està a poc més d’un quilòmetre caminant des del camp d’entrenament.

Escola AT Cerdanyola

Com cada any, durant els primers cinc minuts farem un petit repàs econòmic de la temporada passada i del pressupost per aquesta i posteriorment us presentarem totes les novetats per aquesta temporada i resoldrem i escoltarem tots els vostres dubtes, consultes i/o suggeriments.

Recordeu, dilluns 2 d’octubre a les 19:45h al MAC de Cerdanyola (Carrer de Sant Martí, 88 de Cerdanyola) teniu reunió informativa de l’Escola d’Atletisme i Triatló de Cerdanyola, no hi falteu!