Quina equipació cal comprar als atletes?

3 SEP 2017    TEMPORADA 2017-18

L’Escola d’Atletisme i Triatló Cerdanyola us ofereix fins a divuit peces de roba diferents, però quines són les obligatòries pels atletes de l’Escola?

Escola AT Cerdanyola

Els atletes únicament han de tenir la samarreta d’entrenament (nova a partir d’aquesta temporada i de color verd fluor) i que només té un cost de 12 Euros i en cas de participar en competicions, la samarreta de màniga curta, tirants o top per competir amb els colors del club i que trobareu a la dreta de la imatge superior.

Us recomanem que abans de fer una comanda proveu prèviament la talla de les samarretes amb els vostres fills o filles.  A l’oficina del Club (oberta de dilluns a dijous i de 19:15h a 19:45h) tenim totes les talles de totes dues samarretes i de les dessuadores.

Aquestes samarretes i tota la col·lecció de roba del Club les trobareu a l’apartat Equipacions d’aquesta mateixa web i podeu fer la vostra comanda en qualsevol moment de la temporada.

Pròximament també portarem mostres de banyadors i roba de ciclisme per esbrinar així la talla dels vostres fills en tots els productes.