Tricampions de Catalunya!

26 JUN 2017    CAMPIONAT DE CATALUNYA

Ahir diumenge es disputava el Campionat Cadet d’Atletisme en pista aire lliure a Santa Coloma de Gramanet i una vegada més els nostres atletes van competir a un nivell excel·lent. En aquesta ocasió participàvem amb un gran equip de cinc atletes, format per l’Aroa, l’Eric, la Júlia, l’Anna i l’Olga.

Escola CH

La jornada matinal va començar amb el debut de l’Aroa Bereguel en un campionat català dintre de la prova dels 1000 metres llisos on l’Aroa finalitzava en vuitena posició. Entre sèrie i sèrie de l’Anna Monsó per classificar-se per a les finals de 100 i 300 metres llisos, l’Eric Guzman i la Júlia Garcia tornàvem a imposar-se amb autoritat en la prova dels 600 metres llisos, proclamant-se Campions de Catalunya de la distància.

Escola CH

Ja en la jornada de tarda, l’Olga Verdugo finalitzava novena en la prova dels 1500 metres obstacles i la Anna Monsó es proclamava Campiona de Catalunya en la prova dels 300 metres llisos, revalidant el títol aconseguit en pista coberta aquest hivern i després de competir també en la final del 100 metres llisos, on finalitzaria en cinquena posició.

I encara no hem acabat aquesta magnífica temporada; tots cinc atletes competiran la setmana vinent a Múrcia en el Campionat d’Espanya Cadet d’Atletisme, que es disputa a Múrcia.

Enhorabona campions, sou cinc grans atletes!