Brillant final de temporada a Castellar del Vallès per a les categories de promoció

11 JUN 2017    FINALS EN PISTA AIRE LLIURE

El dissabte 10 de juny es va disputar la Final del Campionat de Catalunya en Pista a l’Aire Lliure per les categories Benjamí, Aleví i Infantil, on quatre dels nostres atletes s’havien guanyat el dret a participar-hi. L’actuació de tots ells va ser excel·lent, en un dia on el sol i la calor van ser els protagonistes durant tota la jornada.

Escola CH

En el torn matinal, l’atleta benjamí Andrea Masià va aconseguir la 5ª posició als 1000 metres llisos, parant el crono en uns impressionants 3’43” (4 segons menys que a la Jornada Prèvia).

A primera hora de la tarda, va ser el torn per la Paula Pérez als 600 metres llisos de la categoria aleví. En una cursa rapidíssima (la guanyadora va fer 1’46”), la nostra representant va fer una cursa magnífica, acabant cinquena amb un temps de 1’52”, superant en 2 segons la seva millor marca personal.

Una hora després, era el torn de l’atleta de la categoria infantil Pol Fernández, que també repetiria la cinquena posició com les seves dues companyes, però aquesta vegada en la prova dels 1000 metres llisos. Com era d’esperar, també va ser una cursa molt ràpida (primer 400 en 1’05”) on el Pol va estar lluitant pel podi fins als últims 200 metres, aconseguint la seva millor marca amb un crono en 2 minuts i 58 segons i assolint així un dels principals objectius personals: baixar de la barrera dels tres minuts.

Per finalitzar aquesta meravellosa jornada, la Gàdor Lafitte disputava com el Pol els 1000 metres llisos de la categoria infantil. Va ser una cursa tàctica que va explotar a falta de volta i mitja. La Gàdor va anar en progressió, fet que li va permetre acabar en posició de finalista -setena de Catalunya-, parant el temps en uns fantàstics 3’21”, a només 2 segons del seu millor registre.

Enhorabona als quatre i gràcies pel vostre esforç i dedicació. Ara toca descansar i tornar amb més força i il·lusió la pròxima temporada!