AT Cerdanyola
Info Escola > Temporada 2023-24
Informació bàsica de l'Escola del CE Cerdanyola Atletisme i Triatló referent a la temporada 2023-24 que començarem el pròxim 4 de setembre de 2023

Quan comencem la temporada 2023-24?

Enguany els entrenaments començaran el dilluns 4 de setembre de 2023. Com sempre, la temporada tindrà una durada de deu mesos, sent aproximadament el dissabte 22 de juny de 2024 l'últim dia d'entrenament.

Quina és l'edat mínima per inscriure's en l'Escola?

Depèn de la modalitat a la qual et vulguis inscriure. En atletisme, per exemple, és per les noies i nois nascudes i nascuts l'any 2018 i anteriors, mentre que en ciclisme cal un any més, és a dir, està destinada a les noies i nois nascudes i nascuts l'any 2017 i anteriors.

Nous atletes, com es fa la inscripció a l'Escola?

Si és el vostre primer any, cal que feu la inscripció a l'Escola del CE Cerdanyola Atletisme i Triatló. Es pot fer online o a l'Oficina del Club presencialment, el que us sigui més pràctic.
Durant el procés d'alta de l'atleta, us demanarem totes les dades que necessitarem durant l'any diferenciades en quatre blocs: dades de l'atleta, dades dels pares i/o tutors legals, modalitat escollida i horaris. No cal que aporteu cap document ni fotografia, amb la informació que us demanem és suficient.
En finalitzar el procés cal abonar amb targeta (si feu alta online) o en efectiu (si l'alta és presencial a l'oficina) l'import de la mensualitat corresponent al mes de setembre i la matrícula, que és el mateix import que la mensualitat.
Les altes dels nous atletes fetes fins al 30 de setembre de 2023 inclòs, tenen la matrícula gratuïta i només pagaran la mensualitat. Passada aquesta data, no es farà cap excepció. Com sempre, les renovacions dels atletes de temporades anteriors queden exemptes d'aquesta matrícula

Atletes que l'any passat ja estaven a l'Escola, què han de fer?

Els atletes que l'any passat ja estaven a l'Escola i aquest any continuen amb nosaltres només han de fer la renovació de la temporada. És un procés molt senzill on només caldrà que ens confirmeu els horaris per aquesta temporada i/o modifiqueu alguna dada personal si fos necessari.
No es fa cap pagament, un cop comencem els entrenaments us girarem el primer rebut de la temporada corresponen al mes de setembre.
Si un atleta que ha estat amb nosaltres la temporada passada vol començar més tard els entrenaments (octubre, desembre, etc.), ha de fer l'alta com a nou atleta de l'Escola, independentment del motiu.

Modalitats per aquesta temporada

Aquesta temporada us oferim fins a 31 combinacions possibles de modalitats on podeu escollir el nombre d'entrenaments de natació, ciclisme i/o atletisme que vulgueu. D'aquesta manera, tots els atletes de l'Escola poden triar quins esports volen practicar i quantes vegades a la setmana volen fer-ho.
En la secció Modalitats de l'Escola t'expliquem amb detall el què qui com de cadascuna d'elles.

Fitxes Federatives

Independentment de la modalitat escollida, tot atleta de l'Escola ha d'estar federat. Per tant, en la modalitat RUN l'atleta haurà d'estar federat en atletisme, mentre que per la resta de modalitats caldrà que l'atleta estigui federat en Triatló.
La vigència de totes les fitxes federatives és de l'1 de gener fins al 31 de desembre. En el cas dels federats en atletisme i per evitar pagar la totalitat de la fitxa federativa per només quatre mesos, la federació ofereix un preu especial d'11 Euros pels atletes nascuts entre els anys 2007 i 2017 i de 35€ pels atletes nascuts l'any 2006 i anteriors, sent vàlida en tots dos casos de l'1 de setembre fins al 31 de desembre 2023 (preu temporada 2023).
En canvi, la federació de triatló no contempla aquesta opció i els nous federats no tenen rebaixa en la fitxa federativa i hauran de federar-se pel tram de setembre a desembre, abonant 20€ els atletes nascuts entre els anys 2018 i 2006 (preu temporada 2023). Per la resta d'anys recomanem consultar el preu de l'esmentada fitxa.
Per tant, si ets nou a l'Escola, caldrà federar-se (bé a atletisme o bé a triatló) en el moment de fer-ne la inscripció, però som nosaltres qui s'encarregarà de tots els tràmits i gestions per fer-ho amb les dades registrades en la inscripció de l'atleta.
Independentment de la modalitat i l'antiguitat a l'Escola, tots els atletes hauran de renovar la seva fitxa federativa l'1 de gener de 2023.

Staff tècnic

L’equip tècnic de l'Escola AT Cerdanyola està format per un grup de gent jove vinculada a l'esport i amb una gran experiència gestionant entrenaments en escoles d’atletisme, fet que sense dubte ens faran pujar un esglaó més en la qualitat dels entrenaments.
Tot aquest gran equip humà està coordinat pel director tècnic del club Txema Córdoba, Doctor en Educació Física i Esport, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Diplomat en Magisteri d'Educació Física i Entrenador Nacional de Triatló i de Ciclisme, Ironman Certificated Coach i Màster en PNI.

Com contactar amb l'Escola

A partir del 4 de setembre, el punt d’atenció presencial pels pares, mares i/o tutors legals de l’Escola estarà ubicat al mòdul del camp d’entrenament en la ZEM Montflorit i estarà al vostre servei de dilluns a dijous de 18:30h a 19:15h.
Si no podeu venir a l'oficina, també ens podeu enviar un WhatsApp al el telèfon 606779752 o enviar-nos un email a l'adreça de correu electrònic info@atcerdanyola.com. També podeu utilitzar el formulari d'aquesta mateixa web que trobareu en l'opció Contactar amb l'Escola.